Работа в Швеции

Ви нещодавно залишили Україну і шукаєте захисту в Європейському Союзі? EUAA хочемо почути Вашу історію!

Агентство ЄС з надання притулку зробило доступним міграційне опитування (МО) для переміщених осіб з України. Ваша участь в опитуванні допоможе країнам ЄС+ поліпшити послуги і допомогу для переміщених осіб, що шукають захисту в ЄС.

Міграційне опитування (МО) має за мету зібрати дані про Вашу подорож з України в ЄС, про Вашу теперішню ситуацію, а також про Ваші плани на майбутнє. Незалежно від того, в якій Ви зараз країні, незалежно від того, чи Ви вже дістались до країни Вашого призначення, чи ще ні, незалежно від Вашого правового статусу, EUAA запрошуємо Вас поділитись Вашим досвідом.

Ваші відповіді допоможуть країнам ЄС+ краще підготуватись для зустрічі людей, що знаходяться в подібній ситуації, переміщених осіб, біженців і тих, хто шукає притулку, а також зробити доступними підготовлені для них послуги. Відповідь на опитування є анонімною і добровільною. Міграційне опитування, яке Агентство ЄС з надання притулку розробило для переміщених осіб з України, є доступним українською, російською і англійською мовами.

Щоб прийняти участь в опитуванні і допомогти нам покращити Ваше перебування в ЄС, клацніть мишкою тут: https://tellusyourstorysurvey.eu/index_lp.php?lang=ua

Джерело: https://www.migrationsverket.se/

Ещё новости